BELLA CYPRUS PADDEWEG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1734 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Bella Cyprus Paddeweg. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 14:01 Hebben Gyros bested en krijgen shoarma. Als je niet bezorgd wat we bestel;en waarom krijgen we dan nog een keuze?
26 jan 2023 om 21:04 Eten was koud en niet van de kwaliteit die wij van Bella Cyprus gewend zijn.
24 jan 2023 om 20:26 Eten was goed. Prijsstijging van 5 euro ten opzichte van een week geleden. Werkelijk belachelijk!
22 jan 2023 om 21:11 Eten goed! Niks op aan te merken. Snap alleen niet dat als je bestelt staat er 20-45min dat is toch waar je een beetje op kiest, als je besteld hebt verandert dit in 60min en vervolgens zit je 2 uur op je eten te wachten. Ik vind dit echt niet kunnen
18 jan 2023 om 20:45 Top! Op tijd en pizza’s waren warm en lekker!
13 jan 2023 om 21:36 Eten bij 18:00 uur besteld zodat we om 19:00 uur konden eten. Eten is goed , ben dol op de aardappels bolletjes van Bella cyprus
10 jan 2023 om 21:57 Pizza was koud en klef Bestel daar nooit meer
10 jan 2023 om 21:34 Iets later dan gevraagd, maar het eten was uitstekend.
5 jan 2023 om 19:43 Twee calzone besteld super lekker ( niet nat van binnen)
2 jan 2023 om 10:08 Lekkere pizza's en snelle levering.
28 dec 2022 om 21:10 De pizza kwam koud aan.
28 dec 2022 om 10:10 Ondanks dat ik ruim op tijd had besteld was de bestelling 20 min. te laat. De Turkse pizza was nog wel warm, maar de Italiaanse pizza was koud.